miercuri, 13 februarie 2013

Berlinale ...


Februarie 1999 - Sunt studenta  la ATF si unul din clasa mea se ia de viata unei colege. Pentru ca e un frustrat, nu de alta …  mie imi ia paru foc pentru ca tipa era frumoasa … foarte fumoasa … si eu sunt fixata ca frumoasele sunt frumoase pentru ca au un suflet exceptional, deasemenea.  Miss Univers izbucneste in plans, iar eu sar instantaneu la gatul frustratului. Atata ca Naum, asistentul profesorului nostru, Mircea Albulescu, sare ca un arc de pe scaun si il apara pe colegul nostru, durandu-l in cot ca  baietelul a fost vulgar si impertinent cu Miss Univers. Asa ca sar si la gatul lui Naum! Bogdan Dumitrache incearca sa il salveze pe Naum din ghearele mele.
Rezultat:  ma iau de viata lui Dumitrache, deasemenea. L-am masacrat. Umilit. Jignit. Insultat. (desi era persoana cea mai educata si timida din clasa). Dupa care nu ne-am mai vazut ca m-am carat in italia, ca asa a vrut, muschiul meu !
Februarie 2013 – ma duc la Berlin sa vad filmul pozitia copilului si daca tot ma risc sa-mi risc viata luand un avion, zic hai sa ma risc si sa incerc sa fac pace si cu Dumitrache. Dupa parerea voastra, ne-am impacat? Da? Nu? Raspunsul e: DU! Adica nici da / nici nu . Sau si da / si in acelasi timp nu.  In sensul ca Dumitrache habar nu avea ca ne-am certat vre-o data. Amnezie totala. Am tras de el ca o disperata sa isi aminteasca. Ciuciu.
Mda.
Fiti cuminti si va povestesc si restul … 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu